Partenerii BUCURIA DANSULUI

07.iunie.2013 • by Nicu BUCUR • DANS PLOIESTI
BUCURIA DANSULUI • Partenerii BUCURIA DANSULUI
Serbarea 2013


S.C. Geseidl Euro Finance Consulting S.R.L. (pronunțat [ghe:za:id’l]) suntem noi, echipa Geseidl! Ne mândrim cu faptul că Geseidl este o afacere de familie. Am debutat oficial în iulie 2003, de la a o singură familie (de 4 persoane) și apoi am crescut, destul de repede, păstrând valorile familiei și prieteniei atât între noi cât și pentru clienții noștri. În prezent suntem o societate de contabilitate, expertiză contabilă, audit şi servicii de consultanţă financiar-contabilă. Astăzi, echipa noastră, adică familia Geseidl, este formată din economişti, experţi contabili, inspectori de resurse umane şi specialişti IT. Sediul principal este în Ploieşti dar lucrăm și în București și Dâmbovița.


Prezenta pe internet a devenit obligatorie, fa-te cunoscut chiar azi! Un site bine realizat este un instrument de marketing extraordinar care iti permite accesul la o piata mult mai larga, practic fara granite! Siteul tau este cel mai neobosit agent de vanzari, raspunde prompt solicitarilor indiferent de ora, de locatie, nu cere mariri de salariu si nu are zile proaste. Serios, nici nu pleaca in concediu cand ti-e lumea mai draga!YAZAKI’s timeline of success dates back to 1929 when Sadami YAZAKI began selling wiring harnesses for automobiles. After important changes in governmental regulations in 1935, Japanese companies were allowed to start domestic automotive production – with positive effects for YAZAKI: In 1939 the business could be expanded and in 1941, YAZAKI Electric Wire Industrial Co. Ltd. was established with about 70 employees.


NOI VA MULTIPLICAM PROFITUL
ELIPSO DESIGN S.R.L. a luat fiinta din dorinta de a oferi servicii promte, coerente si performante, utilizand aparatura furnizata de brand-uri de prestigiu: HP, CANON, OCE, identificandu-se prin calitatea si operativitatea personalului, receptiv la orice solicitare din partea clientului.
Localizare: Zona Malul Rosu | Complexul Muntenia
Dans Ploiesti

Etichete: , , , , , , , ,

7
"